На 1 Октомври завърши първият етап от инициативата на Portokal.bg - "Заедно да бъдем един отбор". За месец Септември, екипът ни избра най-колективната и оригинална идея за тениски, която осъществи.

В следващите редове може да научите подробности за победителите и техния избор за тениски. Предложението за оригинални тениски бе изпратено от Димирър Лещаров -гр. София.

Нашият отбор се казва "Склад 1". Ние работим в K&K електроникс и по-точно в склада. В началото на месец юни започнахме да играем футбол в работата, тъй като имаме игрище. В началото се събирахме хора от склада и от офиса на фирмата, деляхме се по равно и играехме, докато не започнахме да играем "Склада" срещу "Офиса". Така се сформира нашият отбор и сега всеки вторник играем футбол. Засега ние от "Склада" сме по-добри и имаме много повече победи от "Офиса". Водим си статистика и ни хрумна идеята да си направим тениски, с които да играем, тъй като "Офиса" вече си бяха направили. На възраст целия отбор датира от 22 годишни до 37 годишни.

Нашият отбор е много сплотен и в добър колектив, защото всички работим заедно и сме в отлични отношения. Помагаме си всеки ден и горе-долу работим заедно от доста време.
Идеята за тениските дойте, като се досетихме за екипа на Ф.К. Барселона.
За идеята на Portokal.bg - "Заедно да бъдем един отбор", научихме от блога на сайта, тъй като честичко се ровя из него и съм си поръчвал тениска. Мислим, че екипа има много хубави идеи и тениските са хубави и удобни за носене.
На потребителите на сайта можем да пожелаем само здраве, щастие и много успехи! Както и винаги да вярват в себе си. Успеха идва само при тези, които го желаят!"

Ето как изглеждат и самите тениски на отбор "Склад".

Честита награда на спечелилите! Нека тениските им да допринесат за още по-колективна и отборна игра. А на останалите, участващи в "Заедно да бъдем един отбор" успех в следващият етап от инициативата!
Продължавайте да изпращате Вашите групови идеи, а ние от Portokal.bg, обещаваме да споделим най-интересните от тях.

С пожелания за много весели и незабравими мигове с тениски "Заедно да бъдем един отбор"!
Поздрави,
Екипът на Portokal.bg