Блог - Март 2009

Нашата промоция за Великден

Един от най-значителните семейни християнски празници е Великден - Възкресение. Символ на доброто във всеки от нас.

Ние от Portokal.bg продължаваме своята инициатива, като отбележим празника и го споделим с всички Вас - нашето голямо семейство. Днес на 30 март 2009 година стартираме промоция, която Ви дава възможност да вземете чаша с намaление от 3 лв. при закупуване на тениска с щампа по ваш дизайн. Промоцията е в сила до 20 април 2009г.

След като създадете своята уникална тениска и я поставите в количката може да продължите пазаруването само с един клик на бутона. Купувайки чаша от магазина, автоматично получавате отстъпка от 3лв. за нея. С тази промоция, Ние от Portokal.bg, Ви даваме възможност да изненадате приятно своите най-близки хора със специални подаръци.

Разгледай каталога с щампи

Сувенирна чаша

Сувенирната чаша е изработена от керамика. Размерите на чашата са съответно 8 см. широчина и 10 см. височина. Печата, който се използва, за да бъдат поставени изображения върху нея се нарича сублимация. Печатаемата площ на чашата е 21 см. по ширината и 8.5 см. по височината. Сувенирната чаша е бяла ... Още »

Избрана готина идея за щампа качена от клиент тази седмицата

Тази седмица ние от Portokal.bg избрахме следната тениска с оригинална щампа, която ще наградим с промокод. Ето какво сподели нейният създател за това как е възникнала тя: "Идеята започна една вечер, докато се прибирахме с няколко приятели от Студентски град (за съжаление колата ми бие много на ... Още »

Няколко готини идеи за щампи тази седмица

Екипът на Portokal.bg стартира една нова своя инициатива - всяка седмица да търси и споделя с вас готини и нестандартни идеи за щампи и след това да ги публикуваме в нашия каталог. Ако Ви харесат ще може да ги поръчате на тениска или чаша. Ето няколко оригинални идеи за забавни щампи за вас или пода... Още »

Вашите оригинални идеи

Екипа на Portokal.bg желае да сподели с Вас всички оригинални идеи за щампи за тениски и чаши, изработени от нашите клиенти. Тук ще поместваме снимки на най-забележителните тениски, които Вие сте направили в Portokal.bg. В този раздел създаделят на тениската ще има възможност да сподели подро... Още »

Магическа чаша или къде всъщност е магията

Магическа чаша (или още термо-чаша) не се отличава по форма и размери от сувенирната чаша. Разликата е в сърцето на една от страните на чашата. Самото сърце е от специална термо боя, която при загравяне си сменя цвета. Когато чашата е студена, сърцето е с наситен червен цвят. При наливане в чашата н... Още »

Националният празник 3 Март – една инициатива на Portokal.bg

Ние - екипът на Portokal.bg, решихме да споделим с Вас нашият национален празник 3 Март. Организирахме и реализирахме следната промоция за вас – за всяка поръчка с 2 тениски, получавате 1 тениска подарък от Нас с герба на нашата родина. По време на нашата промоция, която продължи от 22-ри Фев... Още »

Добре дошли в блога на Portokal.bg

Днес 10 март 2009 г. е денят, в който екипа на Portokal.bg открива своя блог. Тук ще откривате полезна и актуална информация, относно: Новини и промоции - Събития свързани с електронния магазин за реализиране на вашите идеи - Portokal.bg, както и интересни моменти за екипа. Може да откриете ... Още »

1 8 статии / 1 страница
©Portokal.bg 2006-2020
Блог · Контакти · Помощ