Блог - Април 2009

Готови ли сте за лятото?

Покажи, че си различен и имаш свои идеи за живота! Изненадай лятото с потник от Portokal.bg!

Днес на 22 април 2009 година стартираме промоция, която Ви дава възможност да вземете потник с намaление от 3 лв. при закупуване на тениска с избрана от Вас щампа. Промоцията е в сила до 20 май 2009г.

През най-слънчевия сезон, ние от Portokal.bg, Ви желаем да изживеете много радостни моменти със своите тениски. Нека хубавото време, да бъде повод за повече усмивки и незабравими изживявания.

През горещите летни дни бъдете свежи с уникални тениски и потници от Portokal.bg.

Мъжки потници в Portokal.bg
Дамски потници в Portokal.bg

Разгледай каталога с щампи

Мъжки потници в Portokal.bg

Мъжки потник "Stedman" - класически модел Цветове - бял, черен. Размери - S, M, L, XL. Състав - 100% памук. Препоръки за потник "Stedman": Прането и гладенето се извършват от обратната страна на потника, за да се запазят щампите. Потника се пере при 40 градуса, като центрофугата бъде огран... Още »

Мъжките тениски, предлагани в магазин Portokal.bg

Грижите, които се полагат за запазването на тениските са от съществена важност. За тях това е свързано с процесите за поддръжката им, а именно пране, гладене, сушене и т.н. Правилното извършване на тези процеси се определя от материите и щампите, от които са изработени тениските. Тук може да се запо... Още »

Нова функционалност в Portokal.bg

Сайтът Portokal.bg, вече има нова функционалност. За да Ви улесним, добавихме форма за оплакване. В случай, че е възникнал проблем с доставен продукт, получен от електронния магазин, имате възможност да ни сигнализирате за него. Формата е разположена в потребителския профил на клиента. Може да я ... Още »

Интересна идея за щампа на седмицата, от клиент на Portokal.bg

Тази седмица, ние - екипът на Portokal.bg, избрахме забавна щампа за тениска, която да наградим. Изборът, който направихме е свежа щампа подходяща за тениска, излъчваща добро настроение. Клиентът, който си я поръча в нашия магазин, пожела да я сподели с всички Нас, за което искрено благодарим. Не... Още »

Модели дамски потници в нашия каталог

Представяме Ви всички модели за дамски потници, предлагани в нашия магазин. С цел да изберете най-подходящия потник, Ви препоръчваме да се запознаете с характеристиките на моделите. За да запазите по-дълго вашите потници, моля спазвайте посочените съвети за поддръжка за всеки модел. Дамски потник н... Още »

1 6 статии / 1 страница
©Portokal.bg 2006-2020
Блог · Контакти · Помощ