Блог - Септември 2009

Заедно можем да постигнем много повече

Екипа на Portokal.bg стартира нова инициатива - "Заедно да бъдем един отбор". Целта на тази кампания е да даде възможност на Вас - нашите клиенти, да направите една Ваша идея реалност, като я споделите и изживете с Вашите близки.

Идеята съзря благодарение на Home Dominant - отбор по кибер игри и тяхната молба да ги спонсорираме с безплатни тениски за финалите на професионалните серии на най-голямата лига за електронен спорт в България - ESL. Екипът на Portokal.bg с радост отговори на тяхната молба, след което беше свидетел на искрената радост, която доставихме на тези млади хора.

Затова решихме да продължим тази инициатива за Вас - нашите клиенти. Всеки месец ще реализираме по една от Вашите идеи под формата на продукти (тениски, потници, шапки и чаши) с щампи. Споделете я с нас и спечелете едно невероятно преживяване заедно. Ние бихме се радвали да допринесем повече усмивки във Вашето ежедневие.

Как да се включите в инициативата?

За да Ви улесним максимално създадохме специална форма за кандидатстване в "Заедно да бъдем един отбор". За да участвате и Вие, моля, попълнете формата с Вашата идея от тук.

Какви са условията за участие?

Идеята трябва да е уникална и нова, т.е. да не е предлагана до този момент. Тя би следвало да сплотява група хора, да обединява поне 4 чoвека, като максималния брой е 6.

Всеки месец, Ние от Portokal.bg, ще избираме един щастливец, чиято идея ще осъществим, като създадем избраните в нея продукти. От своя страна спечелилият ще сподели с всички Нас своя замисъл и хрумване.

Какви ще бъдат критериите при избора на идея в "Заедно да бъдем един отбор"?

  • Оригиналност
  • Емоционалност
  • Колективност


"Заедно да бъдем един отбор" ..., защото заедно можем да постигнем повече!

1 1 статия / 1 страница
©Portokal.bg 2006-2020
Блог · Контакти · Помощ