Блог - Декември 2009

Весела Коледа и щастлива Нова година!

Нека да изживеем радостта на идващите празници заедно, да се насладим на една весела Коледа и незабравима Нова година. Благодарим Ви, че бяхте част от нас през изминалата 2009, а през 2010 очаквайте още много изненади!

През Новата година нека победите бъдат повече от всички песъчинки по всички брегове на всички океани в целия свят и нека радостите бъдат толкова много, колкото са звездите!

Желаем Ви през 2010 здравето да бъде Ваш другар, веселието да отминава всяко разочарование, всяко изпитание да носи успех и с всеки изминал ден да живеете в по-голямо изобилие от предишния!

Весела Коледа и щастлива Нова година от екипа на Portokal.bg!

Последни доставки за 2009 година

Екипът на Portokal.bg, желае да уведоми всички свои клиенти, че последните доставки на поръчки за тази календарна година ще бъдат на 28, 29, 30 декември. На 31 декември Еконт Експрес ще доставят с празнично работно време - от 9.00 до 13.00 часа. Напомняме Ви, че в големите населени места доставки с... Още »

Коледното настроение пристига!

По коледа се случват чудни неща. Подаръкът, който ще ти поднесе Portokal.bg, e коледна шапка с много коледно настроение. Поръчай тениска с любима щампа и ще получиш безплатно своя подарък, който те очаква. Не забравяй да погледнеш и нашият специален каталог с коледни щампи, които ще донесат ко... Още »

1 3 статии / 1 страница
©Portokal.bg 2006-2020
Блог · Контакти · Помощ